發新話題

FEB 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 14:42 發表
期指阻力約20700
大大仙DBT, 睇嚟207阻力只能頂得一時, 遲早會破...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 15:20 發表

大大仙DBT, 睇嚟207阻力只能頂得一時, 遲早會破...  
20700已到,是否要回調休息一下

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-2-3 15:26 發表

20700已到,是否要回調休息一下
留意大大仙會唔會出#1 CL Merge拗落配合1hr回馬槍, 就有機會回調, 唔係嘅話大大仙就確認為DBT繼續挾上, 小心...

P.S. 大仙見#2M3 & 持槍, 如果配合#1拗落 & #2X3, 回調嘅機會就大增

睇下會唔會係 207 上面收

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 15:29 發表
留意大大仙會唔會出#1 CL Merge拗落配合1hr回馬槍, 就有機會回調, 唔係嘅話大大仙就確認為DBT繼續挾上, 小心...

P.S. 大仙見#2M3 & 持槍, 如果配合#1拗落 & #2X3, 回調嘅機會就大增
OK, 大仙看Mr. Gann主要支持約20580-20620水平

如見大成交配合下破20580水平, 期指調整次目標約20350-20400水平

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 16:12 發表

OK, 大仙看Mr. Gann主要支持約20580-20620水平

如見大成交配合下破20580水平, 期指調整次目標約20350-20400水平
can see 20350-20400 tomorrow??

引用:
原帖由 kennybat 於 2010-2-3 16:21 發表

can see 20350-20400 tomorrow??
引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 16:12 發表

Kennybat兄你好
請留意紅色

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 16:23 發表

Kennybat兄你好
請留意紅色字
I see
thankyou

morning all

morning all chings.

發新話題