發新話題

FEB 10 期指,期權

大大仙可能是100ma/150ma,再配江恩歷法+黃金比率=99%(WIN)

國內a股坐火箭!

引用:
原帖由 jackyng 於 2010-2-3 14:35 發表
大大仙可能是100ma/150ma,再配江恩歷法+黃金比率=99%(WIN)
Jacky兄小心樹大招ban
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

中午回來爆升
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

sorry!OK兄

期指阻力約20700

我估 期指阻力 20634-20677 before 3:30pm

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-3 11:30 發表
期指破上205水平, 2min做咗18xx張, 係買上定係平倉走人呢?_?
下晝開市期指又做咗13xx張挾上, 睇嚟大隻佬幾有誠意挾一浸淡倉

引用:
原帖由 OK喎~ 於 3-2-2010 02:54 PM 發表

下晝開市期指又做咗13xx張挾上, 睇嚟大隻佬幾有誠意挾一浸淡倉
Hi, all.  Just login. I'm too busy to do any trade.

Wish all opt king guys win much today.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-2-3 15:15 發表

Hi, all.  Just login. I'm too busy to do any trade.

Wish all opt king guys win much today.
Hi, Lofu兄  

只要有一套屬於自己嘅系統 & 有市開, 日日都可以係做trade嘅好日子

發新話題