發新話題

FEB 10 期指,期權

引用:
原帖由 lammywinnie 於 2010-2-2 12:02 發表

企唔住呢個支持點..會唔會反彈完成..
呢個係即市位....  may or may be not..

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-2 11:15 發表
20250-300 support
再落下面咩支持位呢??

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-2 11:15 發表
20250-300 support
勁.....

引用:
原帖由 kennybat 於 2010-2-2 12:10 發表

再落下面咩支持位呢??
~20150

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-1 16:09 發表
大大仙#1 CL Merge準備拗落, 而1hr亦見MPC, 或留意大大仙#1回落到CL再買上...
Still waiting...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=147&extra=&page=102

各位午安!

期指於1月25日反彈, 唯反彈乏力而未能上行至20800水平, 高見20606點回落...
其後反覆下跌, 至2月1日期指下試首目標19700-19750水平, 低見21795點回升, 今日(2月2日)以裂口高開, 高見20496點回落...

由於反彈力量有所擴張, 預期今日(2月2日)向下調整過後, 期指將繼續上試20550水平; 如見大成交上破20550-20600水平, 期指上行首目標約20850-20900水平、次目標約21500-21550水平...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-2-2 12:25 發表
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=147&extra=&page=102

各位午安!

期指於1月25日反彈, 唯反彈乏力而未能上行至20800水平, 高見20606點回落...
其後反覆下跌, 至2月1日期指下試首目標19700-19750 ...
如果咁睇大倉位21000-22000 喎, 真係今個月1300 點上落悶局?

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-2 12:17 發表

~20150
hit..

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-2-2 14:38 發表

hit..
...

但上面不遠處..有阻力....需要克服.....

發新話題