發新話題

Nov 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-11-9 09:54 發表

Good morning.
Bingo

OK hing, EUR 果然今早見1.385
Good Afternoon Trend兄

到咗尋晚上堂度嘅堺位目標
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Form a triangle shape...

早數天大鑼大鼓, 呢兩日就做假身
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-11-9 15:13 發表

Good Afternoon Trend兄

到咗尋晚上堂度嘅堺位目標   

但留意緊已見短底或是下試1.38左右

trend c-hing is this the bottom?  調整 finish?
CW

引用:
原帖由 nanosecond 於 9-11-2010 12:25 PM 發表

Eric 兄今天的高低位不錯!
Yes, very good reference.  Thx Eric  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

內地股市憂慮加息 滬綜指全日跌24點
【15:03】2010年11月09日  

【on.cc專訊】內地股市在加息憂慮下,滬深股指借勢調整,終止連日強勢。滬綜指全日收報3,135點,跌24點或0.78%;深成指亦跌93點或0.67%至13,714點;滬深300指亦跌24點或0.69%至3,523點。

引用:
原帖由 Richie 於 2010-11-9 15:22 發表
trend c-hing is this the bottom?  調整 finish?
Richie hing, not sure...
I just expect today may have a drop.
But if today the triangle is not break down...I won't take risk to guess drop tomorrow morning... I guess 60% up tomorrow...

似乎形成雙底, MOC見#2D3, 留意如見#2DTL訊號, 或回試24950水平..

如下破24700, 對稱目標約24620..

別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

唔上唔落都千億,明天應該move

引用:
原帖由 paaq 於 2010-11-9 15:54 發表
唔上唔落都千億,明天應該move
Same view...
See you tomorrow la...

發新話題