發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-25 14:34 發表
等緊個市回
23690吾該
me too wait.......

回復 1331# wai-wai 的帖子

Wai wai & Trend very good..true arrived your taget!!!!!

Busy in the afternoon ......... wish u all win more.... see u tomorrow
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

小心 5 仔, 成敗都係睇5仔, 上星期先試完 250 天線
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

各位C HING
期權表中的"總數"紅色字係乜意思?
殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-25 15:10 發表
各位C HING
期權表中的"總數"紅色字係乜意思?
最多張數, 例如即月240c未平倉見紅色, 即該位置有最多未平倉, 而今日246c見總量紅色, 表示該倉位暫時成交張數最多..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

....插

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-25 15:23 發表

最多張數, 例如即月240c未平倉見紅色, 即該位置有最多未平倉, 而今日246c見總量紅色, 表示該倉位暫時成交張數最多..
THANK~
但係我見唔到"240c未平倉見紅色"  "今日246c見總量紅色,"

只見到即月 1010,
未平 4047 紅字    23000 C
總量 2863 紅字   23800 C

係唔係唔同SYSTEM?

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-25 15:28 發表

THANK~
但係我見唔到"240c未平倉見紅色"  "今日246c見總量紅色,"

只見到即月 1010,
未平 4047 紅字    23000 C
總量 2863 紅字   23800 C

係唔係唔同SYSTEM?
Sor, 小弟睇咗11月, 修正

Xcheung兄冇睇錯, 即月係230c & 238c
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-25 15:31 發表

Sor, 小弟睇咗11月, 修正

Xcheung兄冇睇錯, 即月係230c & 238c
即係238C 今日有"紅字"2897張新合約?
結算前多新合約,即係高過238的機會不大?

發新話題