發新話題

OCT 10 期指,期權

Good afternoon, no more movement this morning.....

fut x 4 ja 23587 gu 23780
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-10-25 12:02 發表
Good afternoon, no more movement this morning.....

fut x 4 ja 23587 gu 23780
Lofu hing....... long time no see

引用:
原帖由 wai-wai 於 25-10-2010 12:07 PM 發表

Lofu hing....... long time no see
Biz trip ma
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 KTL 於 2010-10-25 12:01 發表

Sorry OK兄, 功力不足, 只是報告而已,
等訊號+動力才看有否力爆 ^^
KTL兄太謙了
其實呢個討論區其中一個主要用處, 就係畀各位同學研究 & 發表分析意見, 希望KTL兄 & 其他師兄師姐多參與
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 lofu 於 2010-10-25 12:08 發表

Biz trip ma
Lofu兄, Welcome back

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-25 10:27 發表
up break#23740rebound Next  target23809-848
Wai-Wai's first target BINGO

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-25 12:12 發表

Wai-Wai's first target BINGO  
You too....OK hing#23807...

短線大市如可升穿#23889....First target上望#24108

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-25 12:09 發表

KTL兄太謙了
其實呢個討論區其中一個主要用處, 就係畀各位同學研究 & 發表分析意見, 希望KTL兄 & 其他師兄師姐多參與  
會跟各師兄們多多學習 ^_^

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-25 12:19 發表
短線大市如可升穿#23889....First target上望#24108
等下晝調整完, 留意技術指標到底再買上

發新話題