發新話題

OCT 10 期指,期權

好好好.... 我以後就叫Xcheung做記者師兄

記者師兄....差不多要去eat lunch la

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-21 12:10 發表

係噃
不過呢度冇記者呢個位
實習記者  <---- 哩個位即係留野?   早知就唔報咁多料LA~

NOW 係 A, B頂? ..向.--->..C    咁明顥?

殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-21 12:18 發表
今早應該算是假穿, 所以最後沒有上23850,
照此看, 下午反覆有可能再上23700

我反覆過wai-wai
咿, 剛才突然穿落, 未必那麼樂觀
我都話我反覆過wai-wai

Lunch time都係see see算

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-21 12:18 發表
今早應該算是假穿, 所以最後沒有上23850,
照此看, 下午反覆有可能再上23700

我反覆過wai-wai
Trend  hing 玩即市低渣左

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-21 12:24 發表

實習記者  <---- 哩個位即係留野?   早知就唔報咁多料LA~
呢個只係表示出帖多寡, 與報導無關
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-21 12:23 發表
好好好.... 我以後就叫Xcheung做記者師兄

記者師兄....差不多要去eat lunch la
Xcheung係財爺, 派糖仔
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-21 12:25 發表

Trend  hing 玩即市低渣左
本來有, 但係走左...小心安全咋
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

回復 1108# OK~ 的帖子

Thank you c hing.

MACD 第二天出熊棍,如屬好友要小心!

美股小時圖會唔會三頂

發新話題