發新話題

OCT 10 期指,期權

今日上午個頂做得好特別, 我比較傾向目標wai-wai既233xx位
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

無力反彈? 下破23450?
殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-21 11:53 發表
今日上午個頂做得好特別, 我比較傾向目標wai-wai既233xx位
23450再破就要睇Wai-Wai目標..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-21 11:40 發表

各位早晨!

期指今日稍破堺位目標, 高見23765點回落, 其後回試23450, 低見23464點反彈..

**** 本內容被作者隱藏 *****
下午V彈

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-21 11:58 發表

23450再破就要睇Wai-Wai目標..  
我同Wai-Wai目標一樣~   
不過早佢幾分鐘POST 左~  

快D升我做記者~

殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

23545是pq位, 如果上破小目標是23590,
如果今日要下試233xx, 最好23545吾穿上, 如果穿上或者未會太淡

引用:
原帖由 xcheung 於 2010-10-21 11:27 發表
23350 ?
係噃
不過呢度冇記者呢個位

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-21 12:05 發表
23545是pq位, 如果上破小目標是23590,
如果今日要下試233xx, 最好23545吾穿上, 如果穿上或者未會太淡
Thanks Trend兄

Hsi 下午走勢要看上證怎走?
小心呀爺發火...呀爺壓一壓加息!
老美+好友大戶 一d都唔比面!
昨日+今早呀爺似比人 打左一巴!
so下午#23450穿得 ,會看得淡一D!

今早應該算是假穿, 所以最後沒有上23850,
照此看, 下午反覆有可能再上23700

我反覆過wai-wai

發新話題