發新話題

OCT 10 期指,期權

Weak until the end... Possibly rebound only happen next morning la..
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-18 15:28 發表
If 明天期指高位,不高過今日期指#23728.
回調先看Hsi 10ma at #2323x 娊=

以上only 個人guess.....
就到Wai-Wai & 小弟目標
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-18 16:09 發表

就到Wai-Wai & 小弟目標   
到左la O K Hing

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-18 09:26 發表

各位早晨!

上星期四(10月14日)期指上試週線圖對稱目標約23876, 高見23897點回落; 星期五反覆下試23700水平, 低見23681點..

以下內容需要回復才能看到

從日線圖看, 上星期為一時間縮減目標, 期指預期調整首目標約23454..

期指稍破對稱目標, 如能穩守23450水平而見大成交上破高位23897點, 則上升力量有所擴張, 上行力量擴張目標約25567..

16:09 期指 @ 23454

不過以跌勢看應該會..

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-18 16:12 發表

到左la O K Hing
大家一齊Bingo

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-18 09:26 發表

各位早晨!

上星期四(10月14日)期指上試週線圖對稱目標約23876, 高見23897點回落; 星期五反覆下試23700水平, 低見23681點..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
OK兄又BINGO!

HSF收市位收得好差 ....so weak
  真弱定假弱?睇埋明天....

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-18 16:13 發表

大家一齊Bingo  
漏左waiwai兄也是BINGO呀

引用:
原帖由 KTL 於 2010-10-18 16:15 發表

OK兄又BINGO!
正確嚟講, 應該係MT Sir嘅WPT Bingo
小弟只係運用WPT內所學..

BTW, 本來冇預計期指會跌得咁急 , 再破低位可能要試MQ次目標..

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-18 16:17 發表
HSF收市位收得好差 ....so weak
  真弱定假弱?睇埋明天....
大仙低位似乎想行GP, 但大大仙剛行下子午..
真係好淡未知

發新話題