發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 基哥 於 2010-1-26 15:48 發表
會唔會早左, 今日見底呢?
都有可能, 但係老實講, 吾敢搏
大圖全部下子午, 我都係等等等

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-26 16:05 發表

都有可能, 但係老實講, 吾敢搏
大圖全部下子午, 我都係等等等
今朝走去搏反彈, 好彩頭先仲有位走, 手續費都唔駛輸, 執返身彩...

明天關鍵........

引用:
原帖由 波佬 於 2010-1-26 16:11 發表

今朝走去搏反彈, 好彩頭先仲有位走, 手續費都唔駛輸, 執返身彩...
最緊要係win同吾好輸
下次賺多些

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-26 16:15 發表
明天關鍵........
點解呢, 師兄?

MT Sir今個星期分析話聽日可以搵以小博大, 大家有乜心水?

引用:
原帖由 基哥 於 2010-1-26 16:25 發表
MT Sir今個星期分析話聽日可以搵以小博大, 大家有乜心水?
都要看明日到吾到19500, 如果到我會留意20000及20200囉
5-600點我想反彈起來都有可能

引用:
原帖由 基哥 於 26-1-2010 04:25 PM 發表
Not think of this, coz tomorrow busy.......... guys wish you all win more.  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

我自己睇202啦, 因為我睇佢唔會落到195.....應該係我希望佢唔會落到195

morning all.....今天唔知又會唔會跌?

發新話題