發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-18 10:42 發表

Wai-wai睇得仲進取過小弟, 想今日見23460  
....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-18 10:47 發表

....
小弟今朝定個目標同Wai-Wai差唔多, 不過諗住下星期五先到, 但宜家回得咁急, 呢個目標應該會破
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Oh, so weak ???
But still look forward to target 23580 / 23650, if 23500 not break.
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-18 10:50 發表
But still look forward to target 23580 / 23650, if 23500 not break.
就Bingo

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-18 10:50 發表
23580 bing..o

Oh... the next target should be 23680 (typo).
23610-23620 may have resistance...

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

大市由#23896回到最低#23510超過=0.382
now市況宜do即市buy or sell
除非未來日子Hsi can break #22880
否則不宜hold 淡倉過夜.....
all c hing ?

Pls HSI can drop drop more lar...

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-18 10:59 發表
大市由#23896回到最低#23510超過=0.382
now市況宜do即市buy or sell
除非未來日子Hsi can break #22880
否則不宜hold 淡倉過夜.....
all c hing ?
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-18 09:26 發表

各位早晨!

上星期四(10月14日)期指上試週線圖對稱目標約23876, 高見23897點回落; 星期五反覆下試23700水平, 低見23681點..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
如果唔破調整目標, 如要做淡, 或者做FTM扣食時間

上A今日好反覆..

上証--星期四陰十字,有DD倒轉鎚頭後,再大力抽上大位3000收!
衝上而回--打下底都有可能.......等看週線行....

發新話題