發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-14 16:32 發表

都係老說法, 出自同門, 小弟同Trend兄睇法應該大都一致, Trend兄每日各個分析都Bingo時 , 小弟亦唔可以原地踏步  
Trend hing &O K hing 的分析無得頂,
名師出高徒

[quote]原帖由 wai-wai 於 2010-10-14 16:38 發表

100% agree....tmr will be my first lesson here.....i hope i can learn more from mt sir and all of you....

引用:
原帖由 nanosecond 於 2010-10-14 16:24 發表

eric C-hing.

真的快到你的上限,會不會明天到呢?或者明天另外會有一組上下限呢?請賜教。
小弟看法,明日期指走勢,應會仍在此價格區間上落.
如要再看遠一點,可再加多2條.
23352 & 24266
樹的方向由風決定,人的方向由自己決定.
股價方向由市場決定,市場方向由趨勢決定.

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-14 16:00 發表
today me 會沽過市#23883....all  c hing please保佑我
哩幾日,同人講KEEP 住升,但係唔佑點解仍做淡友~   
硬係唔信只回200點?  就黎行到261.8% 24345

唔知係唔係無叫人保佑LE?  HAHA
殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

引用:
原帖由 ericshao 於 2010-10-14 17:27 發表

小弟看法,明日期指走勢,應會仍在此價格區間上落.
如要再看遠一點,可再加多2條.
23352 & 24266
ericshao 兄, 可否指教您的支撐位是否從[矩陣]的價格篇
計算的? 以什麼基數切出來的呢? 謝謝!

引用:
原帖由 cyndi 於 2010-10-14 16:40 發表
[quote]原帖由 wai-wai 於 2010-10-14 16:38 發表

100% agree....tmr will be my first lesson here... ...
cyndi 你好,
好高興多些人在此一起討論,
祝你學到阿Sir既本領, 我地就多個friend
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 cyndi 於 2010-10-14 16:40 發表

100% agree....tmr will be my first lesson here... ...
Cyndi你好!

希望閣下上完MT Sir課程後, 多同大家討論交流, 聽晚見
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Good morning all

morning all~~

發新話題