發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-14 15:49 發表
收市前會否到ok hing 昨分析對稱位#2389x ...
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-13 20:23 發表

以另一浪量度, 今日高位23598為一PL目標, 但由於期指升得比預期急..

以下內容需要回復才能看到

如明日以大成交上破23600水平, 期指將上試修正對稱目標23643及Wai兄對稱目標23689..

週線圖對稱目標約23876..

Wai兄, 對稱目標破埋

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

OK hing 到左La ....

一到即回....

引用:
原帖由 tika 於 2010-10-14 15:55 發表

呢排轉左返工時間..好小玩到即市..
都係做MT sir教最簡單既扣收下息咋...
如果日頭玩唔到即市, 可以轉炒外匯 & 黃金, 一樣大茶飯
之前如果跟足Trend兄預測做黃金 & 歐羅, 宜家應該賺到

引用:
原帖由 ericshao 於 2010-10-14 15:56 發表
15:50 細仙 #1,#2,#3 又聚合向上.
Eric兄好嘢, 同步嘅協同效應

today me 會沽過市#23883....all  c hing please保佑我

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-14 15:58 發表
一到即回....
多咗21點..

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-14 15:28 發表
23818 finish an abc rebound and is also a pq point.
Guess it may be peak of today...
If break target 23890/24000

23890 bingo 左, 一陣有可能再上都吾定
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-14 16:00 發表
today me 會沽過市#23883....all  c hing please保佑我
咁樣嘅升勢, 如果要沽過夜, 真係要God Bless You..

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-14 16:02 發表

23890 bingo 左, 一陣有可能再上都吾定
係咁就正囉 入大直路

發新話題