發新話題

JAN 10 期指,期權

hello hello

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-25 15:20 發表

小弟度幅度期指呢個調整浪4似乎MX咗, MX目標大約208水平, 但大仙啱啱又行下子午, 訊號唔係咁樂觀...
Floyd兄 & Trend兄點睇?_?  
唔知多唔多人bor 反彈呢

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-25 15:20 發表

小弟度幅度期指呢個調整浪4似乎MX咗, MX目標大約208水平, 但大仙啱啱又行下子午, 訊號唔係咁樂觀...
Floyd兄 & Trend兄點睇?_?  
Still think that most likely will still test 20000 in these two days.
I don't expect it will rebound to 208.

But today trend is really strong.
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-25 15:34 發表

我呀, 博返彈減淡倉

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-25 15:34 發表

未敢搏住, 訊號好似唔明顯同好亂咁..

引用:
原帖由 波佬 於 2010-1-25 15:45 發表

未敢搏住, 訊號好似唔明顯同好亂咁..
15MINS 比較好喎, 小圓低穿晒DMA

係咪?

引用:

市況幾反覆, 搏嘅人唔多, 但睇嚟都有
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-25 15:42 發表

Still think that most likely will still test 20000 in these two days.
I don't expect it will rebound to 208.

But today trend is really strong.
其實今日個市都幾反覆, 而大細圖未配合嘅情況下, 小弟都唔敢斷言上到208附近...
不過希望個市能夠上高少少畀我哋有機會食吓大茶飯

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-25 16:13 發表

市況幾反覆, 搏嘅人唔多, 但睇嚟都有
i'm quite concerned about the daily Mcdonald

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-25 16:19 發表

i'm quite concerned about the daily Mcdonald
咦~?!! 如果冇睇錯, Daily M係咪回馬槍呢?_?
Thanks Floyd兄提示

發新話題