發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-13 15:59 發表

Adjust measure to 23530-23540 because it looks moving so fast...
應該仲有得去
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-13 16:03 發表

嘩~咁快手? Wai兄先食一浸定長沽先 ?

升得咁急, 我怕次目標都要上破..  
偷雞食佢20-30pt

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-11 02:56 發表

各位晚安!

期指星期五(10月8日)上破星期三(10月6日)高位, 並上試2009年11月18日高位(23110點), 高見23103點回落, 以全日最低位22891點收市..

以下內容需要回復才能看到

從周線圖看, 星期五高位為一上升浪之力量擴張目標, 而從日線圖看, 亦為另一上升浪之時間縮減目標..

唯另一升浪之上升力量未見縮減, 如見大成交上破23155點, 上行首目標約23518
**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
到達首目標

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-13 16:06 發表

偷雞食佢20-30pt
咁挾法, 小弟就唔敢同對浪撼

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-10-12 15:34 發表
lc23400x3
食糊,  240入, 413出,

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-13 15:59 發表

Adjust measure to 23530-23540 because it looks moving so fast...
Bingo... but really too fast...
Now still up up. I cannot measure next la...

But tomorrow still high chance to retrace ???

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-13 16:04 發表
23508沽23470eat唔同佢玩....
hsi仲有一個大位阻力23557&23689
23508沽好彩食得快
hsi#23557到左.....咁23689上唔上到 真係好難估

引用:
原帖由 星河國際 於 2010-10-13 16:11 發表

食糊,  240入, 413出,
恭喜

引用:
原帖由 wai-wai 於 6-10-2010 03:32 PM 發表
大戶日日挾到無停手,無停手

幾時先會抖一抖,抖一抖
日日挾到無停手,無得抖,無得抖
只有食飯o既時候

小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

現看Dji上阻力#11095.......再上11143...11258
如果升穿11258向上可到11500

發新話題