發新話題

OCT 10 期指,期權

Market is so strong, still go up up...today can see 22500 +???

Ah, 23500 actually..

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

hsf#23438有少許阻力,next target#23520

23400 bear killed.

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-11 02:56 發表
各位晚安!

期指星期五(10月8日)上破星期三(10月6日)高位, 並上試2009年11月18日高位(23110點), 高見23103點回落, 以全日最低位22891點收市..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-13 15:52 發表
hsf#22438有少許阻力,next target#22520
果然係同學仔, 睇嘅目標都差唔多
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-13 15:55 發表

果然係同學仔, 睇嘅目標都差唔多
... ...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-13 15:50 發表
Market is so strong, still go up up...today can see 22500 +???

Ah, 23500 actually..
Adjust measure to 23530-23540 because it looks moving so fast...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

me在hsi#23508沽左

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-10-13 16:01 發表
me在hsi#23508沽左
嘩~咁快手? Wai兄先食一浸定長沽先 ?

升得咁急, 我怕次目標都要上破..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

=.= 今日又大升..

23508沽23470eat唔同佢玩....
hsi仲有一個大位阻力23557&23689

發新話題