發新話題

OCT 10 期指,期權

引用:
原帖由 paaq 於 2010-10-5 15:43 發表

hm...從成交看,今天幾次足底都見大成買上,225造淡有被夾風險
若如Paaq兄所言, 都要先保護淡倉
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

尋日收市同現在個位一樣啦...
好友重有力
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-5 14:47 發表

22593 break 22585 hv support currently, target 22670 no change.
But if 22585 breaks, need to review again la...
到了

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-5 15:40 發表
Resistance 22655. See if any force to go over it...
Break, upward force great!!
22690 with a little resist, then 22730, I think..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-5 15:18 發表
22518見大大仙AMA, 亦係DN-P就會MQ/PQ, 如果未能下破22518,  小心見短底..
MQ/PQ真好用, 大仙價位見, #2亦見

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-10-5 15:58 發表

到了
QQ地都算中啦

今日暫時最高22692, 都差不多, 小小圖有些#2D, 未必去到22730
不過明天gap up 上22750+吾奇

Silence is Gold

fut x 4 ja 22593 gu 22681

See u tomorrow
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-5 16:10 發表
今日暫時最高22692, 都差不多, 小小圖有些#2D, 未必去到22730
不過明天gap up 上22750+吾奇
大戶挾到冇停手, 唔畀走, 唔畀走

Just stopped at 27000

發新話題