發新話題

SEPT 10 期指,期權

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-9-24 14:48 發表
OK hing, what is your view (target) for end of the month?  
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-24 08:16 發表

各位早晨!

星期三(9月22日)期指上試上行次目標22330-22350水平, 高見22255點回落; 回落幅度已然下破力量縮減目標(約22070水平), 低見21999點..

今日將下試對稱目標約21960水平, 期指如能穩守21960水平, 仍向上行次目標22330-22350水平進發..

期指如見大成交下破21950水平, 則下跌力量有所擴張, 下跌力量擴張目標約21800-21820水平..
結算未睇, 不過短線小弟睇或上22330-22350水平..

Chew兄點睇 ?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

真是比想像中強, 大大仙看是#2d3, dcc,
大仙暫時不差, 今日看來只是反覆, 或者下星期才下跌???
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

唔想上, 會唔會試穿220

下支持22060

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-24 14:52 發表

結算未睇, 不過短線小弟睇或上22330-22350水平..

Chew兄點睇 ?
呢轉上去雖然破上午高位, 但要留意細仙有機會形成#2D3, 如果確認, 啱啱高位22185就有機會係頂..

Today key support move to 22080...
Now 22185 seems really crucial..

留意22029 (last day close)

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-9-24 15:21 發表
Today key support move to 22080...
Now 22185 seems really crucial..
MQ位22150-22164, 上破到都仲有得去, 上破唔到就..

i wish it can close at 216-218
引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-24 14:52 發表

Chew兄點睇 ?

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-9-24 15:44 發表

MQ位22150-22164, 上破到都仲有得去, 上破唔到就..
最後先沖上去..大戶好野..

發新話題