發新話題

SEPT 10 期指,期權

peak 22010, 穿左21940...似乎今日差不多, 不過可能一陣再試下個頂先...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-9-17 12:08 發表
peak 22010, 穿左21940...似乎今日差不多, 不過可能一陣再試下個頂先...
師兄下星期有機上22200嗎??

This leg is long w/ power ,  next station could be 221

殺聲震天

回完氣再上, 等下星期睇大戶跳舞
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-9-17 12:30 發表
殺聲震天

回完氣再上, 等下星期睇大戶跳舞
師兄睇下星期短線見頂嗎??

引用:
原帖由 soso 於 2010-9-17 12:10 發表

師兄下星期有機上22200嗎??
Can't tell... have chance...
But beware it is already a big peak... so be careful.

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-9-17 10:55 發表

成日在想, 不要貪心, 平倉走人.......結果個倉愈開愈多.
ken hing 賺好多, 好和味

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-9-17 13:02 發表

ken hing 賺好多, 好和味
上個月和味D, 今個月就嘛嘛哋啦.

引用:
原帖由 soso 於 2010-9-17 12:36 發表

師兄睇下星期短線見頂嗎??
我估計下星期會出短期頂 (呢個月既頂), 暫睇 22418
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-9-17 14:52 發表

我估計下星期會出短期頂 (呢個月既頂), 暫睇 22418
224xx會唔會高左d??希望至少213xx~~但之後會急回到214xx至218xx結算嗎??謝謝師兄意見

發新話題