發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-15 09:11 發表
各位早晨!

期指於1月13日下午再度跌穿21764點低位, 低見21680點回升, 1月14日輕微裂口高開, 下午高見22195點回落, 其後再破21680點低位, 低見21619點...

預期期指將繼續反覆下試21500-21580水平; 如期指以大成交下破21450水平, 則下跌力量未見縮減, 期指下行首目標為21350-21380水平、次目標為20990水平...
期指15:32 @ 21577點, 留意大細圖有冇配合出買入訊號...
如見大成交下破21500水平, 將會向次目標21350-21380水平進發...

別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 tika 於 2010-1-15 15:36 發表

為左我隻熊仔食飽D先俾我食...HEE
yeh yeh, good show

引用:
原帖由 tika 於 2010-1-15 15:36 發表

為左我隻熊仔食飽D先俾我食...HEE
食左..0.095=.> 0.110  500000 ...飽

引用:
原帖由 tika 於 2010-1-15 15:42 發表

食左..0.095=.> 0.110  500000 ...飽
恭喜 恭喜

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-15 10:12 發表

我都打算抽上21800 PUT 佢去21500 打肥牛
睇來唔打算穿215喎

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-15 15:52 發表

睇來唔打算穿215喎
落到呢啲位, Mon兄有冇見倒任何買入訊號?_?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-15 15:55 發表

落到呢啲位, Mon兄有冇見倒任何買入訊號?_?
已經全月升幅0.618 以下...

bear fut x 2 oi 21658 ci 21600.
             x 2 oi 21623 ci 21550

See u tomorrow.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

22600@40 in...........

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-15 16:34 發表
22600@40 in...........
搏下星期一反彈?_?

發新話題