發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-15 12:22 發表
睇款就黎要trend
MOC見#2D3 & DTR圖見MCF-UP, 睇嚟下晝會挾一浸上...
Floyd兄點睇?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 lofu 於 2010-1-15 12:27 發表

True for short opt at low risk positions,.........but I like short fry at high risk, so a clear direction is important to me and I prefer a big tumbling mkt for entry and exit, rather than a stagnan ...
條條大路通羅馬, 最緊要搵倒一套適合自己嘅出入市系統並加以嚴守, 咁就Long/Short都可以賺到笑

引用:
原帖由 OK喎~ 於 15-1-2010 12:30 PM 發表

條條大路通羅馬, 最緊要搵倒一套適合自己嘅出入市系統並加以嚴守, 咁就Long/Short都可以賺到笑
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-15 12:27 發表

MOC見#2D3 & DTR圖見MCF-UP, 睇嚟下晝會挾一浸上...
Floyd兄點睇?_?  
挾上都唔奇..
and i doubt would it be another up trend?  (see the pink t-back)

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-15 12:36 發表

挾上都唔奇..
and i doubt would it be another up trend?  (see the pink t-back)
大大仙見#2D3, 可能要見富貴狗之後再挾上去

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-1-15 14:42 發表
Waiting for "M3" ?
細仙 & MOC見MCF-UP, 留意#1 CL Merge拗上配合...

仲插緊喎...

5 分鐘插 200pts, 為咩?

引用:
原帖由 tika 於 2010-1-15 15:32 發表
仲插緊喎...
所以先要留意#1 CL Merge配合, 如果唔係一早已經叫人BOD... =.=

引用:
原帖由 tika 於 2010-1-15 10:41 發表
我入左小小熊仔lu.....
為左我隻熊仔食飽D先俾我食...HEE

發新話題