發新話題

Excel模擬輪盤游戏

我睇多一日先,唔估住

回復 71# sinding 的帖子

今日应该易估吖!想做一點博大都好似冇乜行,3:45PM前应该都系窄幅唔郁了。我估早咗冇符

收19100齊頭系18我就有機會中

回復 72# optionbaby 的帖子

未必囖!小數後唔同數嘅分别都幾大下,你得闲試下。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-27 16:58 發表

27th Jan, 2016恒指收:19052.45開:16。
冇异議嘅話,顺序系:
16,20,22,29,25,8,1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

咁Ting日我估:细

...
28th Jan, 2016恒指收:19195.83開:18

中咗
引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-25 16:46 發表
旧計法就中咗:19340.14开: 22。
新計法就唔知咯!
赢输 +2 -3/ 次數 5

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-27 18:19 發表
我睇多一日先,唔估住
根据课程理论今日睇開 细,睇下命中率有幾多

系喎!跟買细

引用:
原帖由 optionbaby 於 2016-1-28 17:19 發表

28th Jan, 2016恒指收:19195.83開:18。

中咗

赢输 +2 -3/ 次數 5
29th Jan, 2016恒指收:19683.11開:14

又中咗

赢输 +3 -3/ 次數 6

次序爲:
14,18,16,20,22,29,25,8,1,16,13,10,8,4,30,7,33,21,9,17,16,29,27,32,5,24,8,27,9,26,25,7,28,29,16,12,8,30,0,2,25,20

引用:
原帖由 sinding 於 2016-1-19 17:08 發表

恒指收市19635.81=1。

買咗:單 Bingo!

W/L:+1 / 参與次數:1
又Bingo!

W/L:+2 / 参與次數:2

上堂冇Hum眼瞓。

冇时间做功課唔估住。

發新話題