發新話題

DEC 期指 期權

回復 255# cowbearcar 的帖子

希望啦

今早已平了2張21,600 LC,
換2張21,600 SP

明天全球关注,小心波幅加大,50/50

Short 可能明天是机會

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-12-9 07:26 發表
但下星期一先係G底
係呢組G底反彈,真正時間對稱G底照計在1月5日,等最後一插
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-12-16 13:14 發表
係呢組G底反彈,真正時間對稱G底照計在1月5日,等最後一插
Agreed. 應該還有一插。

回復 264# goldwater 的帖子

大貴似唔似一個5浪?
如跟Ching 說的一樣, 就真係....

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2015-12-16 15:33 發表
大貴似唔似一個5浪?
如跟Ching 說的一樣, 就真係....
都似,反彈浪頂明早出現機會大。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

星期一除咗一組G底力量外,又係到咗下降軌底部。

附件

???

[quote]原帖由 goldwater 於 2015-12-16 19:19 發表
星期一除咗一組G底力量外,又係到咗下降軌底部。 [/quote甘先玩死… but 國企 3底… 信唔信得過… @.@

回復 269# butterflyjoan 的帖子

而家啲圖表進化咗,粳係差小小咁,個底喺邊真係唔敢包,當然希望見穿20365就最理想,但維持2017年見34000嘅B頂不變,相信就算未見底亦都好近,個人覺得中長線可以低及內銀股。

發新話題