發新話題

NOV 期指 期權

睇來市塲上接受到的訊息係一面倒睇淡,以BIBLE半月圖,下星期有個底,結算週將會見底回升,結算範圍22500-23000左右吧!不要太淡!

附件

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

以伴月睇,对比07年x abc,,希望仲有一下子午先行c,

sorry,打打下手機故障:以伴月睇,對比07年XABC,原本希望仲有一下子午反彈才行C,但彈约0.382附近三次均衝高回落,且看甘仔215~217附近守唔守到,雖#男未到頂,但麥記已下插中,#2又一直在水底,若伴月10ma托唔住,要懷疑B已完行C了,1:1~15163,1:0.618~18316,大家研究下。

如真是浪C就真係幾大近事!因為浪C特性是急且勁,不會縮飛士,就如08年的一段1.382倍!但小弟所見,訊號不配合。

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 1# OK~ 的帖子

Many thanks!

真係幾難玩,唔玩住啦!

附件

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-16 11:03 發表
真係幾難玩,唔玩住啦!
金水兄,由於夜期作用比以前大佐,
想睇準要改用 GHSI 全日圖。

全日圖你會搵到 大大仙出關正 GP、大貴緊接出關,可惜大富好遠接唔到!
有機會上番 22203 畀你再沽過。

回復 369# cowbearcar 的帖子

睇吓3點後可唔可以到,到就沽多次,不過我都係偷雞,個市唔會太淡,vhsi出關我睇佢都只係似死貓彈。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-16 12:01 發表
睇嚇3點後可唔可以到,到就沽多次,不過我都係偷雞,個市唔會太淡,vhsi出關我睇佢都只係似死貓彈。
望漏佐眼,大貴 M男未落多次水底,
下午有機會接近BB底 21910 才上,系數低佐,對應上望等沽位都低佐:
希望等到 22160 才沽。 無22203咁理想了。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-11-16 12:13 發表

望漏佐眼,大貴 M男未落多次水底,
下午有機會接近BB底 21910 才上,系數低佐,對應上望等沽位都低佐:
希望等到 22160 才沽。 無22203咁理想了。

...
160的怨念

發新話題