發新話題

NOV 期指 期權

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-13 13:43 發表
要留意一組下跌通道,現正接近低部,再等一會。
夜期到左… 算唔算…

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finan ... 1113_00842_001.html亞爺收緊融資,夜期比哂反應

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-11-13 18:32 發表

夜期到左… 算唔算…
唔計,夜期到日期都會到,下降通道底部週一近1萬就彈,沿住落都唔知玩到幾時!

附件

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

期指個空間會大啲,跌穿條頸線可量度去到21100!

附件

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

根據而家個環境,加上vhsi將見出關,唯有將10月高低23419訂為反彈浪d頂,而家行緊浪e,目標照舊係19000。

呢幾次折磨散户到由天堂变地獄,來來回回,大大仙,大富大貴舞上舞落,暂時7,8番仍未見動搖,太陽下子,#2x,留意會否落返水底,見步行步

歐羅真係 *&#@$^(@#
無理頭無先兆下,1分鐘夾200pips,然後倒插。

附件

Anyway, 以我最新自創技術,
下周之內,歐羅要見 0.105712

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-13 19:59 發表
唔計,夜期到日期都會到,下降通道底部週一近1萬就彈,沿住落都唔知玩到幾時!
研究佐 美女先啦!
佢個超大型 Gartley Bat 由 7月20日數到去 11月3日!
橫跨3個幾月,對應唔會時間短。

暫時要留意四個日期:

因為計美國日期,對應香港要額外添多1日,當然可以有誤差 1-3日,始終乘既系統咁大。
唔係咁翹隊1年丫嘛?!

thanks c hing

發新話題