發新話題

JAN 10 期指,期權

Good morning all brothers & sisters
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

good morning all

雖然大仙 & 大大仙見#1 CL Merge拗上, 但大大仙將會行後交叉, 預期反彈過後將下試21500-21580水平...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-15 10:08 發表
雖然大仙 & 大大仙見#1 CL Merge拗上, 但大大仙將會行後交叉, 預期反彈過後將下試21500-21580水平...  
我都打算抽上21800 PUT 佢去21500 打肥牛

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-15 10:12 發表

May FORCES by w/ us

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-15 10:12 發表

我都好類似, 等緊升浪完, 不過暫時個勢仲好好, 忍忍忍...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

2628原本時間行足, 要到下星期三(1月20日)才到低位; 但今日到MQ目標, 似乎有PL, 反彈目標37.9元...
留意如再以大成交下破36.5元, 下行目標34.5元...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-15 10:29 發表

我都好類似, 等緊升浪完, 不過暫時個勢仲好好, 忍忍忍...
忍耐好重要, 小不忍則亂大謀

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-15 10:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4373&ptid=147][/url]

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-15 10:23 發表

May FORCES by w/ us
睇下11 點到唔到先

我入左小小熊仔lu.....

發新話題