發新話題

SEPT 期指, 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-18 15:49 發表
金水兄,尋日 226c 成 28xx張成交,今日短倉食胡合理喎!
你諗佢加 SC 倉?
唔使等收市就開車!
又提醒大家執錢。
畀唔畀面先?

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-18 10:23 發表
個人覺得歐、美、日三個市塲唔駛太担心,現在等上証穿2600後嚟一個全球化牛市,到時候港股都會得益。
EURO  up up up

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-9-18 16:25 發表

EURO  up up up
正如早前推測9月21日星期一為一組G頂,縮減目標22450,睇睇係咪咁準先,23000呢個目標有多小困難。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-9-17 20:28 發表
我估未既… but 慢到... 形容唔到… @.@
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

見太陽#1&麥記爬到山頂,星期一頂快到了。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-11 13:16 發表
估VHSI下星期穿30
本週收市報27.83,今天大跌12%,希望繼續縮。

引用:
原帖由 ironcondor 於 2015-9-18 16:42 發表
見太陽#1&麥記爬到山頂,星期一頂快到了。
thx

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-18 15:49 發表
金水兄,尋日 226c 成 28xx張成交,今日短倉食胡合理喎!
你諗佢加 SC 倉?
我冇諗,以車兄上過期權倉位課程,同大家分享吓?

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-9-18 16:51 發表
我冇諗,以車兄上過期權倉位課程,同大家分享吓?
無喎,好在無過周末
有得食執佐轉

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-9-18 19:14 發表

無喎,好在無過周末
有得食執佐轉
快閃

發新話題