發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-24 15:49 發表
叫叫我
好的
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

豬同豬先可以溝通得到「怕呀爺救市」,怕輸甩褲好過啦

高沽低揸,身手敏捷?呢句呢說咁熟嘅!啊!天橋底股神
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

高沽低揸呢個能力當然有人做得到,講到玩期權,高手真係非天橋底股神莫熟,期權本身己經係對冲工具,用對冲工具去對沖期權,當我唔識野笑餐死;第二樣策略做短炒,真係第一次見,開倉拆倉,買賣差價,買賣徵費,出入市風險,真係痴人說夢話

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-21 09:12 發表
早排買咗本書,「隨機騙局」,128元,睇咗三份一冇睇,裡面內容講嚟講去,甚麽隨機率,黑天鵝,只係話世事無絕對,記得6月結算果幾日,雖然波幅唔係好大,但一插就插到尾,做咗SP班人就係諗住冇可能,卒之輸死! ...
夜期都咁精彩,抽上結算是必然?
難講!
香討垃圾堆好多人破產!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-24 19:07 發表
高沽低揸呢個能力當然有人做得到,講到玩期權,高手真係非天橋底股神莫熟,期權本身己經係對冲工具,用對冲工具去對沖期權,當我唔識野笑餐死;第二樣策略做短炒,真係第一次見,開倉拆倉,買賣差價,買賣徵費,出入市風險,真係痴人說夢話:s ...
呵呵你在懷疑老師的期權術?期權不能對沖期權咁你都講 得出我都無野好講咯!你咪笑死呢度所有人啦豬!自已打自已嘴巴就打大力的!

出左咁多洋相重敢講野你真厚面皮!呢樣野我服左你

重有一個名未出來捧自已上天、點解唔出埋呢未夠神呀

引用:
原帖由 mon219 於 2015-8-24 15:21 發表
有你係度的醜態百出既野當然夠晒娛樂啦、一測ip重出醜呀!就算你用兩部電腦都無用、三個名唔夠用的、加埋手機啦!豬!
測ip?你是説(查)cheak ip 嗎?那裡鄉下

引用:
原帖由 mon219 於 2015-8-24 22:54 發表
重有一個名未出來捧自已上天、點解唔出埋呢未夠神呀
老兄,如何說也好,就如你睇市一樣,燈啊!神啊!

引用:
原帖由 mon219 於 2015-8-20 15:33 發表
一向都唔係亂吹水既人、講出來都是想大家搵多的,呢個位做沽call始終危險性高,隨意吧
搵多的?是真的嗎?吹水吾抹嘴

發新話題