發新話題

AUG 15 期指 期權

其實一個人係同一個地方不斷有人同你爭執的呢個人係咪好應該檢討下自已的態度?,重要成日扮分身去維護自已的錯處同問題,呢的人係咪真係衰到好貼地呢!自已衰乜都唔知只有話人唔好、正正式式可以講句!真係唔知衰!

道指正式「熊一」!

附件

特別提醒想撈底的同學,八月既重倉區已 搬低至18400!
你撈底等同自殺!
認輸斬好倉係最好的做法。
加 put 倉過周末過 300注既,低至 210p
如果210p生存到,樓上既short put真係p偕都唔掂。
你唔夠膽沽,寧可企定定觀戰算了。

附件

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-22 20:31 發表
特別提醒想撈底的同學,八月既重倉區已 搬低至18400!
你撈底等同自殺!
認輸斬好倉係最好的做法。
加 put 倉過周末過 300注既,低至 210p
如果210p生存到,樓上既short put真係p偕都唔掂。
你唔夠膽沽,寧可企定定觀戰算了。 ...
真?唔好嚇人啦!插幾多都冇我份啦!執得果張240SC二千銀

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 772# cowbearcar 的帖子

實戰區有好嘢
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-22 21:36 發表
實戰區有好嘢
我入唔到

各位師兄姐好
個市跌到PK這裡好熱鬧喎,各位嬴唔少啦
小弟手多國指 萬一得返4仟,仲話驚走寶教訓教訓
努力做下功果下追返先

回復 776# mon128888 的帖子

師兄晚上好~
小弟未做功果,有無得抄

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-22 21:04 發表
真?唔好嚇人啦!插幾多都冇我份啦!執得果張240SC二千銀
我建議你留意下 十月有甚麼古怪倉開佐!
二千銀 day trade LP隨時都有啦,仲要鎖你咁多按金。
搬低個 SC咪有你份囉,234c 和236c 多佐三千幾注,但無乜肉食了。

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-23 00:10 發表

我入唔到
師兄完成實戰班可以找admin補回密碼

發新話題