發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-21 13:57 發表

Ni Part 228C是否前後Short咗两張?230是否大權Long Call?

琴日果啲唔喺好理解,收市後再问下
昨日係買一沽二,今日係沽左兩張228C連平倉買既共沽三張全部大權我唔做細權

人係好得意嘅,忠言逆耳,唔啱聽嘅說話就係打對台,其實大家成年人,大家理智啲,好似尋日我話會插落22300,今日已可證實,仲去到22102,我話過個市未見底,只係想分享自己睇到嘅訊號,如果咁樣會令人唔舒服,金水都冇辦法,我只會講事實,討好
人嘅說話就唔識講啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

唔理智個個係你、你試想想每人做法都唔會跟你一模一樣,我講明係中線倉,跌咁多去開倉有乜問題,唔跌又點買到便宜call,你要提人講一次就夠啦!三番四覆去講即係點?一直都好尊重你,估唔到你唯有獨尊意念咁強者

引用:
原帖由 mon219 於 2015-8-21 14:05 發表
唔理智個個係你、你試想想每人做法都唔會跟你一模一樣,我講明係中線倉,跌咁多去開倉有乜問題,唔跌又點買到便宜call,你要提人講一次就夠啦!三番四覆去講即係點?一直都好尊重你,估唔到你唯有獨尊意念咁強者 ...
如果我同你爭辦,只會代表我的層次跟你一樣,或者係先了解自己想點先吧!中線?如果中線,昨天開嘅倉就不用止血了,算啦!由反你自己打自己!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

現在的市同以前唔同!跌可以跌到傻,升又何嘗唔係升到癲?單沽按金高不單止還要凰險無限,初學者走唔到就輸到暈,呢度無錯係高手多,但有冇諗過有初學者?一再強調無風險去贏個兩千大元後果如果大家都未知,俾你贏到算你好彩、一個唔該輸獲甘既又點計

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-21 14:10 發表
如果我同你爭辦,只會代表我的層次跟你一樣,或者係先了解自己想點先吧!中線?如果中線,昨天開嘅倉就不用止血了,算啦!由反你自己打自己!
自命高的人唔好同人講層次、有眼見

買一沽二都要輸?你唔識計數返鄉下去學、我係一牛一熊過市的

講做權你行埋一邊啦!我跟Ok兄在經濟通時你都唔知係邊度!收皮啦!費時同你再講

引用:
原帖由 mon219 於 2015-8-21 13:59 發表
昨日係買一沽二,今日係沽左兩張228C連平倉買既共沽三張全部大權我唔做細權
腻度明白!

回復 692# goldwater 的帖子

係呀,  昨日未平倉加倉 和尾市軟腳, 知你對

發新話題