發新話題

AUG 15 期指 期權

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-19 12:55 發表
對稱22900,尖西站要到22500。
CHING... 國企米... 好大煲... @.@

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-8-19 13:08 發表

CHING... 國企米... 好大煲... @.@
佢穿咗上次10733,我就估佢隨時有組大彈,如個係就過年前會幾大煲,可以插落6000,希望唔會啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-19 13:15 發表
佢穿咗上次10733,我就估佢隨時有組大彈,如個係就過年前會幾大煲,可以插落6000,希望唔會啦!
港女要見 230... 106... 都未算底了... @.@

大陸全部國有嘅錢大部份比人托走晒,攪咁多基建都係假數,遲早爆。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

港股班莊家玩到好出神入化,無宝不落,好似今朝咁,開市後反反覆覆引儍牛入塲,根據呢個劇情,咪可以執番多小調劑吓!

請問各位~
我以前讀到# MT's短炒聖經®後,
因工作問題未能完成尾後課程,
因此無權進入實戰班專區??

好似1800咁,隨時插剩兩、三元,基達?呀爺?

回復 596# pan 的帖子

要完成實戰班先得。

明白~多謝回覆!

看來還有一趺,  C兄229

發新話題