發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-15 17:16 發表
尋日諗住下午再抽高可以沽,點知一路壓住收市,要等星期一啦!做期權長倉就係咁,等嘅係一擊即中嘅時間。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-14 12:00 發表
番到嚟個市都係咁上下,暫時如估計範圍一樣,如果繼續發展,下午見高位LP,搏佢下週初見23000,嚟一次〝拿〞埋就爆!

講番中國經濟,而家所有政策都係自掘墳墓,保持經濟增長全部靠內需,各種基建項目有如燒銀紙死路一條。 ...
感謝金水師兄~感謝MT,SIR
有110%我夠啦,離場又等過~

回復 512# ~family~ 的帖子

賀c兄!! 兄
我白果

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-17 10:29 發表
賀c兄!! 兄
我白果
月頭打左底,都係少注試下~效果不錯!
感謝金水兄!

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-8-17 10:40 發表

月頭打左底,都係少注試下~效果不錯!
感謝金水兄!
師兄不要客氣,成功除了有一個好的技術外,亦要靠個人努力才會有成果
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-17 10:48 發表
師兄不要客氣,成功除了有一個好的技術外,亦要靠個人努力才會有成果
大陽就行左7計大都5,多圖貼地~~
小弟睇緊9月,金水師兄點睇?

回復 516# ~family~ 的帖子

去外中,已下穿上週底23720,有糊應當食,今早出外前見vhsi同步上升,小心反反覆覆過後仍有急插,太依賴MT,s訊號,回家再睇!

回復 517# goldwater 的帖子

感謝師兄回覆!
今月豐收,飽飽 感謝MT,SIR及金水兄師兄指點~
有6位數字 唔係晒命唔好小我,分享下啫....未上堂師兄,唔好考慮就快D啦!!堂費一下就回來

引用:
原帖由 rcecbest 於 2015-8-16 23:26 發表

同意.  我的策略是, 等訊號出, 買9月LC.
師兄呢個部署係長倉客非常好的策略,同意

引用:
原帖由 ~family~ 於 2015-8-17 11:34 發表
感謝師兄回覆!
今月豐收,飽飽 感謝MT,SIR及金水兄師兄指點~
有6位數字 唔係晒命唔好小我,分享下啫....未上堂師兄,唔好考慮就快D啦!!堂費一下就回來 ...
恭喜六位數增長

發新話題