發新話題

AUG 15 期指 期權

回復 490# mon128888 的帖子

唔係,記得個樽係豹紋好特別,除咗朱古力酒,咖啡酒都好出名,但我就唔係咁鐘意。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

尋日諗住下午再抽高可以沽,點知一路壓住收市,要等星期一啦!做期權長倉就係咁,等嘅係一擊即中嘅時間。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-15 14:19 發表
唔係,記得個樽係豹紋好特別,除咗朱古力酒,咖啡酒都好出名,但我就唔係咁鐘意。

食過一百倍嘅師兄就會知道。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-15 17:16 發表
尋日諗住下午再抽高可以沽,點知一路壓住收市,要等星期一啦!做期權長倉就係咁,等嘅係一擊即中嘅時間。
我9up 計時間去到25th 有轉勢反食雞signal. 之前點都玩個菇涼先 ^^

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-15 17:20 發表

係呢枝啦

師兄上載啲圖咁靚,點整?個噏圗網用唔到攪到我貼唔到圖!

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-8-15 17:24 發表
係呢枝啦

師兄上載啲圖咁靚,點整?個噏圗網用唔到攪到我貼唔到圖!
google search 再按image  選張靚圖

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-15 17:24 發表

我9up 計時間去到25th 有轉勢反食雞signal. 之前點都玩個菇涼先 ^^
唔好講9up,肯分享總比坐冷板或者考官好

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-8-15 17:26 發表

google search 再按image  選張靚圖
謝謝師兄

如果幅再收窄,VHSI跌破20的話,期權金再陰乾,呢組浪未必會穿上次22714,從週圖訉號睇,師兄指25號反轉食雞都好大可能

發新話題