發新話題

AUG 15 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-8-5 15:51 發表
其實如果你怨恆指高iv,長倉無水位
出面azxxx金z有網頁 收近千五蚊年費
按一下就將當前有股票期權的iv 順排畀你睇
唔使逐隻查,一目了然 邊隻抵值博long
叫你出面打個圈係咪害你先?
再者,佢個課程教點了解 財技,
對真係摸正 ...
比你表演就講吓個市點走,應該做乜嘢倉,唔好講埋啲無謂嘢,如果須要學嘢我會自已揾,你話果個金z係咪上月結算睇期權盤25800結果個?你不如去香討果啲垃圾討論區sell啦!咁大個人,唔識尊重人都應該學識尊重自己先啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

講番個市,今日大大仙一組GP,用咗半日時間都末能突破24500,因為iv高吉倉過夜,逢高LP係我策略,等訊號出現。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-5 14:54 發表
認同!
就如Philips兄:澳門賭場驚現《波浪相位理論》
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=5790&extra=page%3D2
上過核心课程堂嘅赢兄赢姐如有機會入賭場,再用课程技術來睇下,喺另一個世界,可睇到你目瞪口 ...
補充唔入場都得,祗要模擬下個游戏就可睇到個效果了

至於你講到7月8號的22714是底,磛時仍有所保留,最小向下時間未完,我唔會跟你一樣打衝鋒入塲CALL!

引用:
原帖由 sinding 於 2015-8-5 17:45 發表

補充唔入場都得,祗要模擬下個游戏就可睇到個效果了
睇你表演?

在下在場外一直觀看, 說句公道話, 每次都係金水兄唔太懂得尊重人, 永遠認為自己觀點最正確.

世上如果所有人只應專注一樣野, 閣下今天唔會享用到Welles Wilder發明的各種技術指標.  如果MT Sir從前只專注 Elliott Wave Theory, 閣下今天唔會享用到GP技術. RP射XX技術, Swing技術 ...各種技術, 是嘛?

在下咁解釋希望閣下放開一點, 每個人都有自己的取向, 他人去批評人家自由的天空就是不懂尊重.
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

狗吠,討論期指期權又冇,走出嚟就吠,真係人唔夠狗惡!狗係最鐘意搭咀,冇計!

更何况狗是冇人性的,亂九咁吠,隨左牛熊車sell老金班我批評佢之列,有邊度帖係批評佢家,狗真係食C大的!

如果狗都懂得尊重, 而人唔會.  狗比人高尚了.
吸收別人的智慧, 化為自己的力量.    E=mc2, 聚則成形 散則成風, 股市亦然.

引用:
原帖由 lapetite 於 2015-8-5 18:16 發表
如果狗都懂得尊重, 而人唔會.  狗比人高尚了.
你識尊人?識的話就唔駛走來嚟搭咀亂吠啦!

如果狗比人高高,咁你係最高無尚啦

發新話題