發新話題

AUG 10 期指,期權

想死...... 上下波幅80pt

trend 兄.... 大朋友轉倉...很有次序.... 好淡友各自維持次序...
引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-26 15:16 發表
20550-20650 range...

四度空間顯示: 今天大朋友係20514位主力轉倉, 已有43K張九月traded.

What a strange rectangle form...

2628 52d Low

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-8-26 16:05 發表
trend 兄.... 大朋友轉倉...很有次序.... 好淡友各自維持次序...  
jkmchew hing點看 ?
今日定在20600左右, 相信轉倉差不多...

我看, 以MT Sir 既WPT研究, 現時量度目標是20700及21000, 今日既反彈都係不太強, 看明日啦...
如果此情形延續, 20400都係頂吾住既多...

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

Hi Trend hing,

你客氣啦... 叫我 - mike得啦...   WPT 唔係好熟...  以bible看, 還處於弱勢, 沒明顯的轉強跡象.
個range都係204-208左右... 210有難度.

今日都有40k, 10k++ 係八月直接轉九月, 可能要轉埋聽日.

請多多交流.
引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-26 16:21 發表

jkmchew hing點看 ?
今日定在20600左右, 相信轉倉差不多...

我看, 以MT Sir 既WPT研究, 現時量度目標是20700及21000, 今日既反彈都係不太強, 看明日啦...
如果此情形延續, 20400都係頂吾住既多... ...

Morning All

今日追唔追lp好??

引用:
原帖由 jkmchew 於 2010-8-26 23:04 發表
Hi Trend hing,

你客氣啦... 叫我 - mike得啦...   WPT 唔係好熟...  以bible看, 還處於弱勢, 沒明顯的轉強跡象.
個range都係204-208左右... 210有難度.

今日都有40k, 10k++ 係八月直接轉九月, 可能要轉埋聽日. ...
多謝Mike 兄資料,你認為大戶轉倉會否有啟示他們下月的看法?
我暫時都看今日反覆,例如見低位後慢上
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-27 09:44 發表

多謝Mike 兄資料,你認為大戶轉倉會否有啟示他們下月的看法?
我暫時都看今日反覆,例如見低位後慢上
師兄反彈力度看多少呢??

good morning
左右逢緣死晒.....

發新話題