發新話題

MAY 15 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-5-8 09:42 發表
中長線慢慢吸,唔好投機,平就執,分段入,前日執咗小小。

http://holland.pk/o61engyw
都係金水兄夠堅定!我重想等回多少少,我買既量不及你多只能這樣

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-5-8 08:34 發表

香討驚見 上證歷史比對圖!
抄前浪腻招都好神奇,蟹真随機嘅环境下经常都發现到,之前過大海净喺用腻招都赢到來回船飞

引用:
原帖由 mon219 於 2015-5-8 10:13 發表
都係金水兄夠堅定!我重想等回多少少,我買既量不及你多只能這樣
依幾年除咗研究技術分析之外,我亦研究啲人如何發達,認為投機一詞好多人誤解了,將賭搏當成投機,到頭來只有一塲空
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-5-8 12:19 發表
依幾年除咗研究技術分析之外,我亦研究啲人如何發達,認為投機一詞好多人誤解了,將賭搏當成投機,到頭來只有一塲空
好明白你所講的賭博與投機,不過呢兩樣我都唔喜歡做!就每月收番多少期權費就算,長賭長有好過投機

回復 147# mon219 的帖子

密密執,真喺幾好架!
我谂起上個月就Dum,勇得嚌反而執少咗,如果用最笨策略起碼最少執多幾千银

引用:
原帖由 sinding 於 2015-5-8 13:54 發表
密密執,真喺幾好架!
我谂起上個月就Dum,勇得嚌反而執少咗,如果用最笨策略起碼最少執多幾千银
有得執就心足!執少左唔好恨,繼續努力就是了

認識 62 地雷,都唔會係 62蚊 撈佢!!
你話係咪救佐你一命?

收報:17.44
懂 160的怨念,你估到會點。

道指好似港女 4月頭咁,突破阻力線!
企得穩可以上望 19000點。

Go羊買了 #330 和 #494
估計開始收集期,仍要震倉。
完全向下金字塔收集後,呢個會係長命升的好股!
最少五倍和兩倍。

真係有多餘錢買垃圾,可以跟。

附件

香討有圖有真相

六月份先高後低,低位在後面.

發新話題