發新話題

AUG 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-20 15:06 發表
Go up to 20968. Possibly fluctuate around 20900-21000 today rest time ??
Rider兄, welcome back
Rider兄點睇下星期呢?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

應該開始下探作業吧

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-20 15:15 發表

Rider兄, welcome back
Rider兄點睇下星期呢?_?  
OK~ hing 你好

暫時係看下跌, 上面三頂壓住都好似重有些力向下
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

20888 is a point to rebound. Target 20965 or 21010
If break 20888 will test 20835

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-20 15:27 發表

OK~ hing 你好

暫時係看下跌, 上面三頂壓住都好似重有些力向下
小弟同Rider兄睇法一樣, 日圖已見#2X3, 不過大大仙#1上緊, 而1hr喺CL, 所以可能反彈完再落..

941 試衝阻力, 小心

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-20 15:38 發表

小弟同Rider兄睇法一樣, 日圖已見#2X3, 不過大大仙#1上緊, 而1hr喺CL, 所以可能反彈完再落..
理論上我都認為是等大大仙同大仙#1 上到頂, 再有些向下indication才去沽, 不過如果今日高收, 就難決定些...
打算overnight嗎?

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-8-20 15:48 發表

理論上我都認為是等大大仙同大仙#1 上到頂, 再有些向下indication才去沽, 不過如果今日高收, 就難決定些...
打算overnight嗎?
MOC見#2D3 & DCC, 但兩日時間, 而且係T3, 小弟打算收市前上高啲再開, Rider兄點睇?_?

引用:
原帖由 paaq 於 2010-8-20 15:46 發表
941 試衝阻力, 小心
睇完小飛象, 再望一望大笨象.. 好嚇人..

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-8-20 15:51 發表

MOC見#2D3 & DCC, 但兩日時間, 而且係T3, 小弟打算收市前上高啲再開, Rider兄點睇?_?
我可能好小一注...安全

發新話題