發新話題

MAR 15 期指 期權

仲要睇屋企人幾时去拜山, 时间就嘅话就過去

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-3-16 14:20 發表
仲要睇屋企人幾时去拜山, 时间就嘅话就過去
噢,原嚟baby係馬交friend,請教除咗賭同埋睇水舞間之外仲有乜嘢好節目,有邊間葡國餐廳可以推介吓?好想過去行吓
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 322# goldwater 的帖子

我整系専程去赌钱, 其它野唔識, 你试下问sinding師兄啦.
唔好意思!

是開始反彈, 定係死喵彈呢

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-3-12 09:47 發表
收音機發寒商推介 241新熊仔
睇路

原來尋日大舉入牛斬上!

熊仔觀察不多:

始終今次大戶突發即日轉向仲大夾。
牽強算有大富正GP拗番上......

附件

留一份牛證成交作對比

太陽麥記死雞彈,但如果#2又破#3又唔同咁講。因為八番今日應該出關。

引用:
原帖由 ironcondor 於 2015-3-17 08:05 發表
太陽麥記死雞彈,但如果#2又破#3又唔同咁講。因為八番今日應該出關。
香討有人樂觀咁數浪,你點睇?
當然佢唔識GP。

又係果句,個市插到23650目標,尋日守於其上肥牛唔殺,可能係無能為力,圖形上三冲底可能性提高,重複一句,太陰未到頂存在隱憂,不幸言中,四月破26000,淡友小心!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 329# goldwater 的帖子

認同金水兄,伴月麥記仍沉睡中,一醒就不得了。
謝謝金水兄

發新話題