發新話題

FEB 15 期指 期權

睇下兩日後有沒有呢個位,就搏上

附件

ScreenHunter_02 Feb. 23 12.47.jpg (143.24 KB)

ScreenHunter_02 Feb. 23 12.47.jpg

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-23 10:10 發表

點升呀?
上面110M,升上去,你賠呀?
反而穿 246有誘因,50M vs 20M

畀你做莊話事,食落肚的錢嘔唔嘔番出黎?
如果要嘔,都搵份細既嘔,食另一份大既啦!
...
識你咁耐最醒呢次,當點係我呢啲老散賠啦!似乎你都開始覺得殺落235機會唔大?老散賠到破產啦!

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

穿24600 就有 50M,唔使 235。

不過,傳統 升段/跌段智慧,242 屬反彈,因為比上一次243 為低。
正常情況下,理解成升市完結,後抽成交薄弱震淡倉!

23488&23500呢兩個位有47M+張,如果唔殺落去又過個賠呢?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-23 13:53 發表
23488&23500呢兩個位有47M+張,如果唔殺落去又過個賠呢?
唔收高已經斬一截,點都要賠,賠少D唶。

暫時吉吉,
MOC 有條 250 托住

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-23 13:54 發表

唔收高已經斬一截,點都要賠,賠少D唶。
講真句,如果啲輪咁大影响力的話,比着我做莊家會咁客氣送錢比你洗?

你睇吓大戶平均價430點做248sp,而家得番125點,唔通真係咁好人留番一百幾唔比你搭的士丫?

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-23 13:45 發表
穿24600 就有 50M,唔使 235。

不過,傳統 升段/跌段智慧,242 屬反彈,因為比上一次243 為低。
正常情況下,理解成升市完結,後抽成交薄弱震淡倉!
...
理論正確,不過仍然看市場趨勢

獅子盤數又衰過上年,唔知賣乜家產去派息!又或者派多d息,引散戶接貨!上一兩年平均八十幾,現在72,同恒生背馳。

發新話題