發新話題

JAN 15 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-1-27 15:25 發表
唔信可以睇下5號仔,見哂底,941整固再上,內銀內險斤勢未盡,做淡包死得好慘!
941若果期結唔破呢支 射擊之星 新高
2月領跌頭馬!

引用:
原帖由 arthur0756 於 2015-1-26 09:47 發表
分鐘小時穿頭破腳, MACD頂部, 首目標24,600
學有所成,恭囍!
大家早晨!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-1-29 00:59 發表

2月領跌頭馬!
941領跌?係就大鑊!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

2888大熊市,搏反彈就死得,身手要敏捷
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

Good morning

回復 380# eunyeong 的帖子

大約36,000左右, 實數唔知, 因為我仲有2月Put倉

我只係玩MHI, 冇各位師兄咁勇

前兩日期權倉有大成交,值得留意;
15 年 02 月  23000 認沽    41         50        36         37            -11       17     1313      1816        +1072
23000p 1月27日增加1072張估計大戶是對沖風險,相信是LONG

15 年 02 月  24600 認沽   341        364       258        300            -50       15      737      1316         +369
15 年 02 月  24800 認沽   460        460       333        380            -59       15     1326      2133        +1077

反而呢兩個位1月28日增加1446張,係等價就要估,如果S倉按金1億1600萬按金!?

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-1-29 00:59 發表

2月領跌頭馬!
今日逆市升一蚊,會唔會2月領漲?但睇248p係s盤的話,2月都算係反覆偏好,26800要3月先得。

引用:
原帖由 arthur0756 於 2015-1-29 13:29 發表
大約36,000左右, 實數唔知, 因為我仲有2月Put倉

我只係玩MHI, 冇各位師兄咁勇
少於一張HHI的按金,你的策略非常有趣,有結果未 ?

引用:
原帖由 eunyeong 於 2015-1-29 16:06 發表

少於一張HHI的按金,你的策略非常有趣,有結果未 ?
呢set組合都變唒牆紙,打和

二月到了,開倉未?

發新話題