發新話題

JAN 15 期指 期權

回復 330# goldwater 的帖子

食多少,坐唔到全程,全程呢家野真巧功夫,點做好呢?思考中

除咗技術分析之外,大家可以研究吓呀爺呢個莊家玩得好絕,大陸人炒股票所謂嘅融資融券,佢哋可以一蚊炒到一千蚊,骨牌較應,總之乜都插,唔合理咁插到一個唔合理價錢,直至佢哋嘅合理價出現先會接貨,小心H!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-1-19 16:39 發表
呢組浪只係集中H股,反而藍色大隻可沽有限,例如1,5,13..............
國指今日都好鉄得下…

回復 332# goldwater 的帖子

大富撞,剛剛紙五,彈下喇

引用:
原帖由 CB900 於 2015-1-19 22:46 發表
大富撞,剛剛紙五,彈下喇
不過國期可能見112的

???

引用:
原帖由 CB900 於 2015-1-19 22:59 發表

不過國期可能見112的
今日都 112xx lu wow... @.@

回復 336# butterflyjoan 的帖子

再插多下反彈?

???

引用:
原帖由 CB900 於 2015-1-19 23:24 發表
再插多下反彈?
112 put 加左千幾張…

根據bible訊號,幾個大圖都正在同步,而月圖指示1月會走至最低位結算,跌市莫撈底,完成跌浪後再睇,希望能守22497就繼續做我的大好友
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-1-20 09:02 發表
根據bible訊號,幾個大圖都正在同步,而月圖指示1月會走至最低位結算,跌市莫撈底,完成跌浪後再睇,希望能守22497就繼續做我的大好友
ching... 22497 or 23497...???

發新話題