發新話題

JAN 15 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-1-15 11:13 發表
韻律上欠一插,唔插好難升破250,總之.........插完V彈!
MT's 技術一早已經講咗仍有一插,如果一插就冧市,咁一年要冧幾十次啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-1-19 15:50 發表
MT's 技術一早已經講咗仍有一插,如果一插就冧市,咁一年要冧幾十次啦
姐係調整完了...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2015-1-19 16:00 發表

姐係調整完了...
三沖完就會升穿253,插完再算...................
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 322# butterflyjoan 的帖子

牛証份額依然好多, 期指未見縮減力量大成交上破

應該未插完

各位師兄有何高見?

牛証兩日加倉,一日就殺埋重貨區236,個人估短浪底應該明天見233!

回復 325# goldwater 的帖子

呢組浪只係集中H股,反而藍色大隻可沽有限,例如1,5,13..............

拉下客先,出面有個  另類投機。
唔玩都支持下!

回復 327# goldwater 的帖子

941,700唔係好跌,一齊跌埋就上

引用:
原帖由 CB900 於 2015-1-19 17:25 發表
941,700唔係好跌,一齊跌埋就上
CB版主今日應該執唔小吧!我仍然係反應慢,食得一轉,但點數有進步!

發新話題