發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 風雲 於 2010-1-13 11:20 發表
By way of the HEAD & SHOULDER measure, HS Index should find support at the 21,700 level.
呢隻牌子嘅洗頭水真係幾好用
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

MOC mcf-up finally.
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-13 11:35 發表

呢隻牌子嘅洗頭水真係幾好用
吾用都要buy, 吾好做死對頭
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-13 11:37 發表
大仙啱啱見#2X3

會唔會仲有得插呢?
成交都唔小喎

反彈力道好似好大力wo

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-13 11:37 發表
Thanks!   I just added some more PUT spreads.

ok c-hing, is it mean down to target 21700 reach, and it will rebound & start up trend soon ?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-13 11:33 發表

咦?_? 次目標到咗...
中喎師兄..... 今朝追都有300 點食.....堅呀~~~

我頭先計計下可能到21550, 點知諗起今星期MT SIR 講過21500, 咁.......

引用:
原帖由 Glory 於 2010-1-13 11:50 發表
ok c-hing, is it mean down to target 21700 reach, and it will rebound & start up trend soon ?
細圖確有反彈訊號, 但由於1HR係#2D3 & MCF-DN, 而下跌時間比預期早, 反彈上221水平補裂口後會再破低位, 期指首目標為21600-21650水平, 如以大成交下破21600水平, 則是浪下跌力量未有縮減, 次目標為21000-21050水平...

如期指下行至21600水平, 或留意大圖有否買入訊號...

發新話題