發新話題

JAN 10 期指,期權

Long Put 220 9:48 oi 370x2 11:09 ci 477x2

Day Low for this morning seen (signal to revert at 5min chart)
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 wai-wai 於 13-1-2010 11:11 AM 發表

唔知有無力衝上21950
My gut is rising back to above 22000 at close.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-1-13 11:11 發表

唔知有無力衝上21950
如果MOC係#2GP, 配合大仙、大大仙 & 1HR#1 CL Merge拗上, 反彈力度應該唔只...
不過富貴貓應該上唔倒21950水平, 可能要等出#2GP先上倒去...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

By way of the HEAD & SHOULDER measure, HS Index should find support at the 21,700 level.

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-13 11:19 發表

如果MOC係#2GP, 配合大仙、大大仙 & 1HR#1 CL Merge拗上, 反彈力度應該唔只...
不過富貴貓應該上唔倒21950水平, 可能要等出#2GP先上倒去...  
Thanks甘多位c hing

引用:
原帖由 風雲 於 2010-1-13 11:14 發表
Local heavy weights plunged down after the morning bell, resulting the HS Index losing 400 points.
班大隻佬今朝開市, 每分鐘過千張期指咁隊落嚟, 都幾嚇鬼

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-13 11:21 發表

班大隻佬今朝開市, 每分鐘過千張期指咁隊落嚟, 都幾嚇鬼  
MT SIR 中晒

Day-low 21764. As the down-phase should be five days, I think 21,750 would only be the first line of defense.

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-13 11:26 發表

MT SIR 中晒
引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 15:03 發表
期指今日上午(1月11日)以裂口上破22600水平, 高見22710點回落調整...

以日線圖看, 由於上升時間及力量有所擴張, 預期今日調整過後, 本周初期指將上試22800-22850水平後反覆回落, 下行首目標為22150-22200水平、次目標為21720-21770水平...

留意如星期二(1月12日)後, 期指以大成交上破22850水平, 則上升力量再度擴張, 期指上行目標為23900-24000水平...
咦?_? 次目標到咗...

真快....

發新話題