發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-13 10:32 發表
個人看,
MOC& 細仙#2x3, 大大仙既#1亦好低, 照看是有較大反彈, 22100, 22180阻力,
21950 support
21950 都頂吾到...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 Middleway 於 2010-1-12 17:26 發表

Ok Hing 指 HR見當富貴狗?決/大仙見巳可以吧
各位早晨!
請問Middle兄想問?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

21800-850 support....

thanks c-hing

唔通今日見217?

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-13 10:32 發表
個人看,
MOC& 細仙#2x3, 大大仙既#1亦好低, 照看是有較大反彈, 22100, 22180阻力,
21950 support
MOC#2X3後, 睇嚟宜家搵緊B仔, 由於大仙、大大仙、1HR#1處低位, 或留意MOC & 細仙見富貴狗配合大圖反彈

好強既下跌, 21800, 大戶要吾要休息下, 飲下茶先??
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-13 10:48 發表

MOC#2X3後, 睇嚟宜家搵緊B仔, 由於大仙、大大仙、1HR#1處低位, 或留意MOC & 細仙見富貴狗配合大圖反彈
MOC似乎係#2D3, 反彈上去搵緊富貴貓, 其後仲有富貴狗回試低位...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-13 11:01 發表

MOC似乎係#2D3, 反彈上去搵緊富貴貓, 其後仲有富貴狗回試低位...
唔知有無力衝上21950

Local heavy weights plunged down after the morning bell, resulting the HS Index losing 400 points.

發新話題