發新話題

DEC 期指 期權

???

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-12-10 10:31 發表
呢幾日用水平 支持/阻力位 比較好
23860 和 23420
升穿做渣、跌穿做沽、頂住回頭反手
CHING... 有無研究... 牛紅尾數既數字... 被殺率最大係什麼... eg. 8 or 其他...

Thanks all !

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-12-10 11:34 發表
阻力23700,支持23200。
今日高位23650比阻力頂住,明早試23200支持!

早前有朋友叫我買#139,當時股價係0.17,呢啲老千陰我唔到嘅,真係跌到0.138就停牌,個莊夠哂絕,十合一後一供六,跳車機会都冇,復牌股價即落0.076,今日收在0.063,個朋友咁樣唔見幾十萬,問我有乜辦法,講真死到呢個地步,咪選擇供與不供,呢排興炒供股權,有冇師兄有經驗上嚟分享吓
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 1# OK~ 的帖子

thank you !!!

識160的怨念唔會 0.17入場!
知62地雷數字,唔會過夜即丟
一供六,有排你合股供股
根本就不問價斬倉

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-12-10 12:49 發表
CHING... 有無研究... 牛紅尾數既數字... 被殺率最大係什麼... eg. 8 or 其他...
統計佐超過三年,尾數無必然關係
00到99都無缺過或密集某個數
一樣有動物擺到老死都無回收

呢個推測可以放棄

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-12-10 21:10 發表
識160的怨念唔會 0.17入場!
知62地雷數字,唔會過夜即丟
一供六,有排你合股供股
根本就不問價斬倉
車兄!佢係一元二毫子踩落來嫁,如果用3毫九子撈底法咪死得仲慘,呢次供股數量咁勁,同埋以往先合股後供股嘅手法唔同,所以覺得非常有問題,呢個老千係想迫走老散,所以用0.062去掃100股係六萬二蚊,合股後就變成10萬股供60萬股,供股價1毫5即昰總成本152,000,要攪清楚而家問題係用咁嘅成本去炒供股權嘅值搏率,大家研究吓,如果大多數老散呢啲位先跳車,就益哂老千,係咪?

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 213# goldwater 的帖子

又合又供唔使諗啦!呢隻野蝕錢,吸水機械!最怕俾完錢佢又敗家!蚊二買就…
去年我朋友又中745,兩蚊跌到兩毛幾,我朋友係老人家,老千連人d棺材本都騙!

Thank you..

thanks c hing

發新話題