發新話題

DEC 期指 期權

阿爺今星期有數據出,今星期又清場,兩樣都唔好就插下,231守得住下

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-12-9 10:20 發表

ching... 細 G 見了... 大 G 幾時再見...

回復 182# butterflyjoan 的帖子

細之出左,但價位唔振,有可能橫行反覆,下年二三月睇實

當市塲最後一個淡友都上埋車嘅時候就差不多,老千永遠都係老千,睇實237
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

Good morning

如果相信股市係一個老千樂園,你就唔會咁倚賴消息,仍然留意237個位

仍舊果句:亞爺靠得住,豬乸會爬樹!

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-12-9 10:31 發表
阿爺今星期有數據出,今星期又清場,兩樣都唔好就插下,231守得住下
又要試通道底部,

大富好有早幾日插600點的影子
如果明日DL高過今日
會視作大浪托住!
咁就有機會跟MT Sir每周走勢評論預測:
周二周三調整比好友上車!

但個人對 62地雷極恐懼!
6.2樓上買建行 #939的散戶唔知又會坐到幾時!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-12-9 14:53 發表

又要試通道底部,
CB版主指係H期10400?

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-12-9 14:12 發表
如果相信股市係一個老千樂園,你就唔會咁倚賴消息,仍然留意237個位

仍舊果句:亞爺靠得住,豬乸會爬樹!

發新話題