發新話題

SEP期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-9-29 16:14 發表
所以我度來度去都覺得過大海优胜啲!本小利大,快靓正。睇下過完十一長假有冇機會過去
確定咗时间PM我,约埋一齊過去如何?

250天線話破即破,空軍絕不手軟,就好似無底深潭
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-30 16:23 發表
明日國庆冇煙花睇,回歸以來首次,意頭唔好,香港進入回歸以來最大危機!

仲慘過董伯時代
更正一下,去年因為海難也停了十一煙花
十月期權圖更恐怖,call的閘壓低至24000
望反彈是妄想
可以訓身 241熊,出面有道鋼閘同你守住!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-10-1 07:15 發表
250天線話破即破,空軍絕不手軟,就好似無底深潭
Ching 如個 e 組浪由 194-254… 計…
0.5 = 224…
0.618= 217…
暈…

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-10-1 13:31 發表

Ching 如個 e 組浪由 194-254… 計…
0.5 = 224…
0.618= 217…
暈…
上個月post咗個坦克消息,有師兄話反對,呢組浪唔守規則,好難以技術分析去量度目標位,以MT,s技術去估計,真正下殺未出現,而今個星期好大機會先試上升軌支持約22400,穿後250週線21730了!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-10-1 13:44 發表
上個月post咗個坦克消息,有師兄話反對,呢組浪唔守規則,好難以技術分析去量度目標位,以MT,s技術去估計,真正下殺未出現,而今個星期好大機會先試上升軌支持約22400,穿後250週線21730了! ...
好似有傳美國發現 e 波拉… 仲驚…

回復 536# butterflyjoan 的帖子

呢個浪見大戶唔理性,不守規律咁出貨,背後發現乜嘢事,大家都只是估,相信唔簡單!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-10-1 14:10 發表
呢個浪見大戶唔理性,不守規律咁出貨,背後發現乜嘢事,大家都只是估,相信唔簡單!
倒轉諗… 會不會又係才富轉移 nei... 上次沙士有人發達… 今次有無甘好彩…

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-10-1 14:25 發表
倒轉諗… 會不會又係才富轉移 nei... 上次沙士有人發達… 今次有無甘好彩…
恐慌時出手,而家沒人驚!今月期權極端位係生死線21000,穿左插到…
唔想香港亂

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-10-1 15:57 發表

恐慌時出手,而家沒人驚!今月期權極端位係生死線21000,穿左插到…
唔想香港亂
21樓… 有可能 d 人島單邊除時食到未定… but 要睇今次鉄浪要幾耐先可以復完…

發新話題