發新話題

SEP期指 期權

不過買賣都系睇MT訊號, 大貴未出關, 等下先.

呢組浪嘅運行係好小見,最唔明係adr唔理美國升還是跌,都係一直插,
我都好想見有個似樣反彈大力沽,可惜由24500等到而家,千其唔好用short put 去搏反彈,如果穿埋27000係一陰遮三陽

呢條梁振英同班政棍夾埋揾食,香港繼續咁落去會好傷!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-9-30 10:38 發表
真係未見過政治市,如果習主席話順香港人意思加689下台,升番一千點最少啦!機會細…
全國人都睇到, 有樣學樣, 後患無窮.

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-9-30 10:40 發表
不過買賣都系睇MT訊號, 大貴未出關, 等下先.
醒目
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-9-30 10:42 發表

全國人都睇到, 有樣學樣, 後患無窮.
係啦,兩難局面。但無
論點都好,希望市民平安!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-30 10:42 發表
呢組浪嘅運行係好小見,最唔明係adr唔理美國升還是跌,都係一直插,
我都好想見有個似樣反彈大力沽,可惜由24500等到而家,千其唔好用short put 去搏反彈,如果穿埋27000係一陰遮三陽

呢條梁振英同班政棍夾埋揾食,香 ...
梁振英與美資大戶夾埋揾食? 機會唔系無.  我唔信羅.

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-9-30 10:48 發表

梁振英與美資大戶夾埋揾食? 機會唔系無.  我唔信羅.
政治嘅野,最不擇手段,就好似呀扁咁,可以自己揾人槍自己,點話得埋!

回復 502# goldwater 的帖子

係,比股災市重怪,肯定唔方好!咁跌法似C浪多過A,但而家係行A喎!後面點呢?

老泥和民陣夾埋似d,影晒相啦!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-9-30 10:53 發表
係,比股災市重怪,肯定唔方好!咁跌法似C浪多過A,但而家係行A喎!後面點呢?
好似乜支持都冇,要睇實今日穿TL收,可以直插多3000,守得住,50週線加250天線變大阻力。

發新話題