發新話題

SEP期指 期權

傳聞有幾路軍隊集結在深圳了!如果香港警察擺唔平,就來了

真係好擔心

一旦香港警方沒法在48小時內清理,解放軍就會直驅進入香港,對付示威者。

【on.cc東網專訊】香港示威瀕陷失控,警方動用的武力不斷升級,但是依然未能控制場面,示威者繼續增多,癱瘓交通。有消息指,駐港解放軍部隊已在深圳秘密進行調動,作好準備,一旦香港警方沒法在48小時內清理,解放軍就會直驅進入香港,對付示威者。

消息指,當局要求務必在48小時內清場,以免影響十一活動的安排。因此,香港警方若明天限期前仍未能清場,解放軍就會出動。

早前已有報道指,八月底,在深圳市南山區,曾發現疑似解放軍駐港部隊秘密演練應付佔中行動。從現場圖片所見,有一排手持盾牌的軍警與一群「示威者」對峙,民眾周圍被疑似催淚彈煙霧的黃色濃煙籠罩。而軍警後方則泊有多輛通訊指揮車和數碼叢林迷彩色裝甲車,與駐港部隊裝甲車極為相似。

有報道亦指,去年7月解放軍駐港部隊在槍會山軍營用盾牌、木棍進行防暴演習對付「佔中」,但因有市民圍觀及記者拍攝,演習被迫中止。經媒體報道後,社會反應不佳,其後的防暴演習,改在內地進行。

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-9-28 09:21 發表
面對現實,十月個倉,封佐你頂,最多25000,可是沒有下限……
Put 倉 多極千幾張可以全部做 長倉!!
有頂無底,你可買乜?
238 Put 隨時隊穿,你信守到嗎? ...
守到嗎?
[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-26 15:10 發表
236p最低做43點,39點買唔到,而238C就39點暫時做25點,其實想問為何淡友做好倉,有乜訊號支持?
如果車兄用自己果套39點買入法同我一齊撈236p,真係技術加上運氣啱啱好,但無端端走去反手,唉!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-26 10:17 發表
投機者冇話大好友大淡友,正所謂識時務者為俊傑,就好似果日搏反彈雖然執粒糖,起碼唔駛贏變輸,最怕係死牛一片頸,倒頭來一定輸架!
冇話好友還是淡友嘅,適當時候做適當嘅事啦!

發表於 2014-9-26 10:39                                                                                                                                                                         顯示全部帖子
236p今日收市前有冇機會縮到39點?如果有就佢啦!

希望香港人冇事啦,收工

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-27 19:43 發表

http://holland.pk/nod6cwi3
一日 KILL 晒...

引用:
原帖由 rcecbest 於 2014-9-28 23:26 發表
學生訴求真天真, 要求梁振英及政改3人組落台, 否則行動升級, 機會如此渺茫, 即是一定行動升級啦.
都唔係天真嘅,最無知嘅政府係睇小人民,以為隻手遮天

港匯7.76x了

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-9-29 12:27 發表
港匯7.76x了
250天線... 唔 G 頂唔頂到...

發新話題